З 9 листопада діятимуть нові правила в`їзду до Словаччини

foto: Посольство України в СР

З 9 листопада запроваджуються нові умови в`їзду на територію Словаччини. Про це повідомляє Посольство України в Словацькій Республіці.

Пункт пропуску «Малі Селменці-Вельке Слеменце»

  • закривається з 00.01 години (середньоєвропейський час -далі СЄЧ) 09.11.2020 року (на невизначений час, до подальшого повідомлення).

Пункт пропуску «Малий Березний-Убля»

  • перетин кордону пішоходами закритий;
  • здійснюється пропуск осіб, які прямують транзитом територією Словаччини, автомобілями до 7,5 т.;
  • здійснюється пропуск осіб, які підпадають під винятки згідно Рішення Управління охорони здоров’я або на підставі отриманого винятку, наданого відповідним компетентним органом.

Пункт пропуску «Ужгород-Вишнє Німецьке»

  • здійснюється пропуск осіб, які мають дозвіл на проживання на території Словацької Республіки у пішому порядку або автотранспортом з 07.00 до 19.00 години (СЄЧ).
  • умовою перетину кордону є проходження (у пункті пропуску) антигенного тесту на хворобу COVID-19 (з негативним результатом), а також зобов’язання по прибуттю до місця перебування в Словаччині дотриматися домашньої самоізоляції зі здачею повторного RT-PCR тесту на хворобу COVID-19. Самоізоляція триватиме до моменту отримання негативного результату тесту RT-PCR. Лабораторна діагностика здійснюється не раніше п’ятого дня самоізоляції;
  • реєстрація в’їзду з ризикової країни https://korona.gov.sk/uk/ehranica/

Антигенний тест на кордоні не повинні робити особи, які прямують транзитом територією Словаччини та відповідно до винятків Рішення Управління охорони здоров’я СР або письмового винятку.

Вантажний транспорт на в’їзд та виїзд буде здійснюватися без обмежень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Архіви
Категорії