До уваги громадян, які планують поїздки до Словаччини!

foto ДПСУ

Нагадуємо, що на територіях Словаччини та Угорщини діють карантинні обмеження у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби, повідомляється на сайті ДПСУ.

Обмеження в’їзду на територію Словаччини у пункті пропуску «Вишнє Нємецке» діє з 20:00 до 08:00 (за київським часом). Пропуск осіб та транспортних засобів у пункті пропуску «Вишнє Нємецке» (з української сторони – «Ужгород») здійснюється лише з 08:00 до 20:00 (за київським часом). 

При цьому особи, що слідують в Словаччину, повинні мати документи, які підтверджують право на тимчасове проживання або працевлаштування у цій країні. А ті громадяни, які прямують через територію Словаччини транзитом і мають документи, які це підтверджують, пропускаються цілодобово. Пункт пропуску «Малий Березний» працює без часових обмежень.

Комендантська година на території Угорщини діє з 21:00 до 06:00 (за київським часом). На час дії комендантської години в’їзд в Угорщину дозволяється виключно особам, які прямують до місця постійного, тимчасового проживання або місця роботи на території Угорщини; з метою працевлаштування (за наявності відповідних документів). Обмеження комендантської години не поширюються на водіїв вантажного автотранспорту, які здійснюють міжнародні перевезення, та осіб, які прямують транзитом через територію Угорщини. Такі особи обов’язково повинні мати документи, які підтверджують підставу для в’їзду або транзитний характер подорожі: дозвіл на постійне або тимчасове проживання у країні призначення, дозвіл на працевлаштування, бронювання готелю тощо.

Обмеження не поширюються на водіїв вантажного автотранспорту, які здійснюють міжнародні перевезення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Архіви
Категорії